Zupa krem z batatów z chipsami z szynki parmeńskiej

Autor: WomanMagazine

Marzysz o rozgrzewającej zupie, która doda Ci energii i zapewni niebagatelne doznania kulinarne? Spróbuj kremu z batatów od Życie ma smak!

Czytaj więcej

Greek Trade eksportuje produkty do Australii!

Autor: WomanMagazine

Greek Trade coraz prężniej rozwija się nie tylko na rynku polskim, ale także zagranicznym. Rozszerza swoją działalność i tym razem nadszedł czas na eksport lokalnych towarów do Australii.

Czytaj więcej

Grzane wino w wersji white od Życie ma smak

Autor: WomanMagazine

Za oknem coraz chłodniej, nic więc dziwnego, że coraz częściej sięgamy po ciepłe napoje. Dzisiaj wraz z Życie ma smak proponujemy białe grzane wino.

Czytaj więcej

Zupa z pieczonej cebuli od Życie ma smak

Autor: WomanMagazine

Jesienią, gdy za oknem plucha i chłód cenimy sobie bardziej ciepłe posiłki. Dzisiaj proponujemy zupę z pieczonej cebuli, która na pewno was rozgrzeje.

Czytaj więcej

Hummus czekoladowy

Autor: WomanMagazine

Idzie weekend, po trudnym tygodniu możemy zjeść coś słodkiego bez obawy o dodatkowe kalorie. Wraz z Życie ma smak proponujemy hummus czekoladowy.

Czytaj więcej

Zupa czosnkowa z serem żółtym i grzankami

Autor: WomanMagazine

Jesień sprzyja spożywaniu ciepłych zup. Wraz z Życie ma smak proponujemy Wam dzisiaj zupę czosnkową z serem żółtym i grzankami.

Czytaj więcej

Bakłażan zapiekany z pastą warzywną

Autor: WomanMagazine

Szukasz przekąski, która może równie dobrze pełnić rolę drugiego dania? Wraz z Życie ma smak proponujemy bakłażana zapiekanego z pastą warzywną.

Czytaj więcej

Wytrawny omlet z fetą i oliwkami

Autor: WomanMagazine

Czy może być coś lepszego od pożywnego śniadania? Jednak nie zawsze mamy na nie czas, dlatego w ramach zbliżającego się weekendu polecamy wytrawny omlet dla smakoszy fety i oliwek.

Czytaj więcej

Trzyskładnikowe wypieki, Sarah Rainey – recenzja Woman Magazine

Autor: Woman Magazine

Jakiś czas temu pisaliśmy o tym, jak szybko przygotować pyszny obiad. Dziś przedstawimy wam książkę kucharską, która nie tylko redukuje czas przygotowania posiłku do minimum, ale i listę składników – do trzech i tylko trzech!

Czytaj więcej

Gadżety do parzenia herbaty

Autor: WomanMagazine

Czy istnieje lepsza pora roku niż jesień do tego, by delektować się herbatą? Zdecydowanie nie. A może być jeszcze lepsza, dzięki herbacianym gadżetom.

Czytaj więcej

Pasta warzywna – sposób na szybki i smaczny posiłek

Autor: Woman Magazine

Szukając alternatywy dla nabiału czy wędlin na kanapkę, wśród sklepowych półek można znaleźć różnego rodzaju smarowidła. Pasztety, serki topione, słodkie kremy czy dżemy znane nam od dawna, powoli stają się nudne. Jakiś czas temu pojawiły się pasty warzywne, o różnych smakach, które otwierają nowe możliwości dla przygotowywania potraw.

Czytaj więcej

Pizza z patelni

Autor: WomanMagazine

Pizza bez użycia piekarnika? To możliwe! Przepis polecamy wraz z Życie ma smak.

Czytaj więcej

Słodka dynia w słoiku

Autor: WomanMagazine

Jesień nadeszła i rozgościła się na dobre, a jakie warzywo kojarzy się z nią bardziej niż dynia?

Czytaj więcej

Trendy i inspiracje kulinarne, czyli co jest modne w kuchni?

Autor: WomanMagazine

Okazuje się, że trendy występują nie tylko w branży modowej, zagościły na stałe i uaktualniają się z roku na rok również w gastronomii. Jak się zmieniają? Które dania są obecnie wyznacznikiem smaku, a jakich możemy spodziewać się w przyszłym roku?

Czytaj więcej

Jesienne spaghetti od Życie ma smak

Autor: WomanMagazine

Jesień zdecydowanie czuć już w powietrzu, dlatego dzisiaj proponujemy Wam jesienne spaghetti z szynką, które uprzyjemni Wam pochmurne popołudnie.

Czytaj więcej